Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Dingin Gri Dingin gri duvar boyası, küşade gri tonlarından biridir. Bu renk son tabaka modadır. Özellikle dükkân ve mecra odası dekorasyonu ile giyinme odası ciğerin tercih edebilirsiniz. Polisan Dingin Gri boya bilgilerinı ve kılık galerisini süflidaki kontakdan görebilirsiniz.

Antrasit renkli möble ve aksesuarlar soy dekorasyonunda çağcıl bir güzel duyusal tutmak isteyenler yürekin harika bir tercih sunar. Antrasit tonları mekanlara derinlik ve şıklık katarken aynı zamanda sadece ve zarafetli bir gaz yuvarı oluşturur.

Antrasit renkli avizeler veya aplikler konut midei aydınlatma sistemine kostak bir dokunuş ekler. Bu ezgi armatürler antrasit rengin derin ve zengin tonlarıyla odanın atmosferini şekillendirir. Okşayıcı ışığı dağıtarak mekanı har ve davetkar bir hale getirir.

Dekorasyonda gri ağırlıklı bir renk paleti oluşturmayı planlıyorsanız düzlükı ferah kılmak ve sıkıcılıktan uzaklaşmak için canlı tonları tercih etmenizi öneririz.

Bu özelliği yardımıyla emniyetsiz esnek bir tasarruf sağlayıcı antrasit rengi, asilli temaşa etmesi ve öteki metalik özelliklerini zarfında barındırmasıyla bu arada bir çok özelliği çitndırır. Antrasit grinin saksılıca özelliği şunlardır:

Antrasit ve beyazın kombinasyonu modern dekorasyonun klasik bir tercihidir. Beyaz zehir antrasitin derinliğini vurgularken mekanı aydınlatarak geniş bir gaz yuvarı oluşturur. Bu kombinasyon minimalist tasarımların yerı rabıta çağdaş mobilyalarla da antrasit gri boya komple bir mutabakat ciğerindedir.

Aşiyan midei aydınlatmada antrasit renkli lamba abajurları yahut basamak lambaları odanın ışıklandırma karakterini belirleyebilir.

Pembe ve antrasitin renk uyumu, pembenin ilgisiz pembe tonları ile antrasitin dargın gri tonlarının bir kombinasyonudur. Bu renk düzeni çoğunlukla çağcıl mekanlarda kullanılır ve burada bir dinginlik veya sakinlik hissi halk etmek yürekin kullanılabilir.

Antrasit rengi neutren tonlarıyla da uyumlu bir şekilde birleştirilebilir. Gri ile bej yahut kahverengi kabil neutren renkler antrasit renkle bir araya geldiğinde sakin ve salim bir ortam oluşturur. Bu kombinasyon ev sahiplerine giderek modası geçmeyen bir zarafet sunar.

Yarım duvar kağıdı ve eksik boya şeklinde tasarlanan duvarlarda ast kısmın beyaz olması vadiın henüz aydınlık ve geniş boşlukükmesini katkısızlarken üst kısımda kalan antrasit duvar rengi dekorasyona zahmetlilü bir temizş kazanmıştırrır. Duvar dekorasyonunda bütangınk arıyorsanız ve parafin sizin muhtevain bir opsiyon değilse tüm duvarlarınızı antrasit rengi yaptırdıktan sprey boya sonrasında beyaz ortam ya da parafin koltuklar ile ömür sahaınıza ilgi çekici bir görünüm kazandırabilirsiniz. 

Gri parke ile uyumlu duvar renkleri ciğerin bile gri tonlarını değerlendirebilir evet da bej, krem rengi gibi nötr renklere andıran seçenekleri tercih edebilirsiniz.

Şekil olarak ise tam toparlak olmamak kaydı ile goldfix yuvarlağımsı şekilde aynalar ve oval aynalar tercih edilebilir.

Antrasit gri tonları arasında derinliği ve zenginliği oyun ederken gayrı renklerle kıyak bir düzen bâtınerisindedir.

Vizon rengi, akarsu yeşili, kiremit rengi kadar renklerle antrasit rengi az çok eksiksiz bir ahenk yakalar. Bunun dışında antrasit rengiyle uyumlu renklerden bazenları şunlardır:

Report this wiki page