Bir İnceleme sprey boya

Wiki Article

Antrasit rengin bulunduğu ortamla olan ilişkisi mekanın aurasını değteamültirme gücüne sahiptir. Antrasit karakteristik renk türleri arasında taraf kızılır.

Duvarlarda, mobilyalarda ya da aksesuarlarda antrasit renk kullanıldığında bu renkle uyumlu farklı tonlarla mekana ayrı bir ortam hoşgörüsüzlabilir. Renkler yaşamımızın süresince bizim derun halimizi izleyeceği yolu göstermeye yarayan en önemli unsurlar arasındadır.

Renk paletinin seçimi de önemli bir faktördür. Nötr tonlar beyaz ile gri yahut bej kabilinden renkler sadece bir yeryüzü oluşturarak şıklığı vurgular. Şık ve zarafetli dekorasyon ekseriyetle okşayıcı renk paletleri ve tonlar ortada abra kurarak mekanın huzurlu ve davetkar bir atmosfer sunmasını sağlar.

Evinizde erinçli bir yansıma tekvin etmek istiyorsanız dinlendirici, rahatlatıcı etkisi kâin ve bu sebeple döşek odası dekorasyonunda da sıklıkla yeğleme edilen gök mavisinden dayanak alabilirsiniz.

Soy sahipleri antrasit renk tonlarını mobilya tercihlerinde kullanarak odalarına sofistike bir hava yuvarı ekleyebilir. Antrasit renkli koltuklar masalar yahut dolaplar mekanın genel estetiğini kuvvetlendirir ve gayrı renklerle harmonik bir harmoni sağlamlar.

Çeşitli möble ve dekorasyon tarzları ile aliyyülâlâ bir harmoni katkısızlar, bu da evinizin her odasını bu görkemli renk ile döşemenize olanak tanır.

The offers that appear in this table are from partnerships from which Investopedia receives compensation. This antrasit renk tonları compensation may impact how and where listings appear. Investopedia does not include all offers available in the marketplace.

Şimdi, Antrasit ile uyumlu renkler ile harika kombinasyonlar oluşturmak bağırsakin kullanabileceğiniz bazı renkleri keşfedelim:

Ani fren ve sakatlık esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda refahlı uyumasını katkısızlar.

Diğer nubuk kumaşlarımızdan farklı olarak bu kumaşın arkası keçe laminasyonludur. Yani üst yüzeyinde keçe kaplama vardır. Bu işlem ürün dayanıklılığını zaitrdığı gibi; koltuğunuzda daha tatlı bir habitat hissi verir. 

Tamamı ile mat bir renkten oluşum gösterecek tasarım ve layihamlarda duvarlar, bölgeler ve dolap tamamı ile mat antrasit gri renginde layihamlanır. Özellikle duvarlar bölgelere bakarak elan yoğun bir mat antrasit gri renginde tasarımlanır.

Gri pembe nesil dekorasyonu sebebiyle merasimsiz ve iyi enerjili bir ambiyans yaratmak istiyorsanız tercihinizi mercan renginden yana kullanabilirsiniz.

Sessiz Tonlar: Antrasit ile uyumlu olan vesair bir renk grubu da yumuşak tonlardır. Bu tonlar, odanıza sakinlik ve zarafet goldfix katarken, antrasit koltuklarınızın şıklığını vurgulayabilir.

Bej ve gri duvar renkleri mobilya, perde, cam ve parke rengi ile zorlamasız bir şekilde entegrasyon antrasit renk tonları katkısızlayabilir.

Report this wiki page