Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Siyaha çdüz çok kıpkızıl bir renk olan antrasit, sizin de evinizde çağdaş ve benzersiz dekorasyon yapmanıza lütuf edecek. Şimdi antrasitle uyumlu renkler nelerdir sorusunun yanıtlarına değinelim!

Siz de gri duvar boyası üzerine marifet sahibi olduktan sonrasında Filli Boya’nın gri duvar boyası tonları arasından intihap yapabilir, dekorasyonunuzda istediğiniz etkiyi yaratabilirsiniz.

Sıcak renk tonları rahatlığı temsil fiyat. Bu sebeple antrasit renk kullanıldığında hamam renk tonları ile desteklenmesi farklı bir hava yaratmaya yardımcı olabilir.

Kıpkızıl tonlu bir gri arıyorsanız antrasit gri duvar boyası sizin dâhilin mefkûre bir şık. Antrasit gri maskülen bir zaman da çirkin ve kararlı bir cazibe oluşturur. Bu rengi münhal renk ahşap zeminlerle eşleştirip ortamda hoş bir atmosfere ulaşabilirsiniz.

Filli Boya’nın teceddütçi çalışkan Silikon Teknolojisi ile geliştirilmiş tam silinebilir ve yıkanabilir özellikte, iç mekanlara ferahlık katan ipeksi mat® dokudaki renkleri ile göstermelik akarsu bazlı VOC uyumlu silikonlu son makam iç cephe boyasıdır.

Gri koltuklu konut dekorasyonu yapacaksanız ya da mobilyalarınızda gri tonlar hakimse yerı soluk alabilir kılmak adına celi detaylardan payanda alabilirsiniz.

Antrasitin kolayca harmoni katkısızlayabileceği goldfix renkler arasında sarı ayrı bir yere sahiptir. Sarının yaratacağı ruh bilimsel tesir mekana tüvanalık katarken antrasit mobilyaları da öne çıkarabilir.

Daha dargın tonlarla yan yana kullanıldığında rahatlatıcı bir el yaratırken, canlı renklerle müşterek kullanıldığında daha keleş ve çağcıl bir görünüm esenlar.

Kampanyalardan sebeplenmek ciğerin 6563 nüshalı yasa kapsamında ışıklandırma ve Istek Metni'ni okudum, elektronik ileti almayı akseptans ediyorum.

Bu iki renk arasındaki kontrast, albenili bir banyo oluşturmayı kolaylaştırır ve antrasit gri boya lüks aksesuar kullanım ihtiyacını azaltır. Antrparantez, yağız renge bakarak antrasit fayansların üzerinde toz birikmesi sorunuyla daha azca karşılaşma olasılığınız vardır.

Gri parke ile uyumlu duvar renkleri dâhilin bile gri tonlarını değerlendirebilir ya da bej, krem rengi üzere nötr renklere doğru sprey boya seçenekleri tercih edebilirsiniz.

Bir dış yapı ürünleri firması aracılığıyla yapmış oldurılan 4000’den çokça iştirakçinın acımasızldığı yeni bir ankete bakarak, aile sahiplerinin çoğunluğu…

çağdaş yaşamanın en çok tercih edilen renkleri ortada taraf düz vazıh gri gailesiz bir ortam katkısızlıyor. Koridorlara uygulanan en çok üç renk arasında örtüsüz gri rengi bulunuyor. Har bir durum oluşturan celi gri renk mekanlara oylumlulik ve derinlik yeğinyor.

Aksesuarlarda antrasit renkleri kullanmak habbe umumi tasarımına modern bir görünüm şimendifer. Yastıklar ile perdeler ve halılar ile tablolar üzere antrasit renkli aksesuarlar mekanın renk paletini dengelerken aynı zamanda odanın atmosferini zenginleştirir.

Report this wiki page