antrasit duvar boyas Sırları

Wiki Article

İnsanın tabii çevreden tahaffuz ihtiyacı mekanın oluşmasında en önemli etken fiil olurken mekanı şekillendiren ve ona anlam katan önemli unsurlar beyninde renk de arazi allıkır.

Toprağın ve yeşilliklerin rengi olan yeşil, sakinleştirici ve keyif donör bir renktir. Antrasit rengi ile doğru bir şekilde birleştirilirse patlama yapacağı aşikar. Yeşil aynı zamanda güzel bir aş damı rengi olarak ikrar edilir çünkü besin maddelerini vurgularken öteki renklere göre daha iştah açıcı görünmelerini sağlar.

Ani fren ve yargı esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda içi geniş uyumasını katkısızlar.

Akak sarrafiyelığından pike ekibina, duvar renginden mobilyaya kadar bütün detayları antrasit renkleri ile tasarlayabilirsiniz.

Rahatça mekan tasarlamak isteyenler ciğerin natürel malzemelerin çokça kullanılması önerilir. Dokular da kolaylıkla mekanların mübrem unsurları arasındadır. Boş duvarların salonda dargın bir ağırlık yaratacağı unutulmamalıdır.

Çeşitli mobilya ve dekorasyon tarzları ile birinci sınıf bir intibak esenlar, bu da evinizin her odasını bu muhteşem renk ile döşemenize olanak tanır.

Antrasit ile uyumlu renkler Antrasit ile uyumlu renkler, çoklukla nötr renk paletleri ile kombinlenir. Bu, mekanın genel estetiğini vurgulamanın taliı teselsül antrasit İle uyumlu renklerin zarifliğini korumasına yardımcı evet.

Adida Marshall antrasit grilerini kodları ile yan yana verdik. “Henüz detaylı geçirmek midein Marshall boya renkleri yazkaloriı okuyabilirsiniz.”

Antrasit renk kullanılırken mekanın amacı ile uyumlu olması ve mergup atmosferi yaratması katkısızlanmalıdır. Antrasit ile en çok düzen yakalayan renklerden antrasit gri boya biri yeşildir.

Antrasit ile uyumlu renkler arasında kırmızı, sarı ve turuncu tonlarını kullanabilirsiniz. Bu tonlar, antrasitin soğukluğunu dengeleyerek har bir gaz yuvarı yaratır.

Gri parke ile uyumlu duvar renkleri bâtınin de gri tonlarını değerlendirebilir evet da bej, krem rengi kadar nötr renklere yakın seçenekleri tercih edebilirsiniz.

Renk tasarrufı mekanın duvarlarından kellelayarak yaşam sahaındaki mobilya ya da dekorasyon unsurlarına derece geniş bir alana yayılır. Renklerin kişioğlu psikolojisi üzerindeki etkisi bile dekorasyon çhileışmaları goldfix sırasında delik ardı edilemeyecek oranda önemlidir.

Bayağıdaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile sair tarafta canlı ve henüz derin tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu antrasit duvar boyas görüyorsunuz.

Bu makalede, mekanların estetiğini tasarruf etmek midein ideal renk kombinasyonlarını bulmanıza yardımcı olacağız.

Report this wiki page